Hyppää helpompaan
lapsiperhearkeen

Mikä on Reima Kit?

Reima Kit tuo keväällä, syksyllä ja talvella lapsesi tarvitsemat ulkovaatteet suoraan kotiisi. Autamme myös pieneksi jääneiden vaatteiden kierrättämisessä.

Kaikki tämä vain 39,95 € kuussa, tai voit myös maksaa paketit kertamaksulla. Ei sitoutumisaikaa, voit perua lähetykset milloin tahansa!

Kas näin se toimii

1. Kokoa pakettisi

Kokoa sopiva paketti etukäteen valituista tuotteista – sinun tarvitsee vain valita värit ja koot. Voit halutessasi lisätä mukaan myös kengät.

2. Avaa, ihastu ja käytä

Kauteen sopivat vaatteet saapuvat kotiisi juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Aina ilmaiset toimitukset, vaihdot ja palautukset!

3. Kierrätä ja ansaitse

Lähetä käytetyt vaatteet Emmylle, me olemme hoitaneet postimaksun! Emmy kuvaa ja myy vaatteet puolestasi, sinä voit saada jopa 50 % myyntihinnasta takaisin.

4. Toista!

Lähetämme sinulle hyvissä ajoin viestiä, kun on aika valita seuraavan kauden tuotteet. Ei sitoutumista, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mitä meistä sanotaan:

Mutsie / Irene Naakka

"Näppärä, ruuhkavuosien kiireissä isosti helpottava palvelu, jonka ansiosta voi luottaa siihen, että lapsella on kerrankin säähän sopivat ja oikeankokoiset vaatteet oikeaan aikaan."

Project Mama / Katja Lahti

"Olen henkeen ja vereen palveluihminen, mutta vaateshowhun ei ole ollut tarjolla muuta kuin vertaistukea. Nyt on!"

Lue lisää

Miia Metso

"Kokonaisuus on ilo silmälle ja lapset ovat ihastuneet setteihinsä. Emmyn käyttö jälleenmyyntiin on mahtava idea, ei enää kirppikselle roudaamista! :)"

Valitse veloitustapa

Maksa pakettisi kuukausimaksulla tai kertamaksulla

Ilmaiset toimitukset

Aina ilmaiset toimitukset, vaihdot ja palautukset

Ei sitoutumista

Voit peruuttaa seuraavan paketin milloin tahansa

Helppo kierrätys

Laita käytetyt vaatteet Emmyn kautta kiertoon ja ansaitse