Tärkeää tietoa

Tässä kaikille uudessa ja haastavassa tilanteessa Covid-19-epidemian yhteydessä haluamme kertoa, miten me käsittelemme tilannetta.

Reima-tiimimme ja kaikkien perheiden terveys sekä hyvinvointi ovat meille tärkeintä.

Verkkokauppamme ja sen toimitukset toimivat normaalisti. Varastossamme on otettu käyttöön ylimääräisiä ja huolella noudatettuja turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia.

Helpottaaksemme arkeasi tarjoamme toistaiseksi 100:n päivän ilmaisen palautusoikeuden. Asiakaspalvelumme toimii myös normaalisti.

Myymälämme ovat pääosin avoinna, mutta useissa myymälässä on tällä hetkellä rajoitetut aukioloajat, joten tarkistathan aukioloajat kauppakeskusten sivuilta tai puhelimitse suoraan myymälästä. Katso yhteystiedot täältä. Myymälöissämme noudatamme terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Seuraamme tilannetta päivittäin ja keskitymme tehostettuihin hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin myymälähenkilöstömme ja asiakkaidemme terveyden suojelemiseksi.

Ajattelemme nyt riskiryhmiin kuuluvia. Tekemällä pieniä tekoja voimme yhdessä saada aikaan suuren muutoksen ja auttaa maailmaa selviytymään tästä haasteesta.

Pidetään siis toisistamme huolta!