Usein kysyttyä

YLEISTÄ

Reima Kit on täysin uudenlainen tilauspohjainen palvelu, jossa saat aina sopivat lastenvaatteet ulkoleikkeihin kuukausi- tai kertamaksulla. Palveluun kuuluu kolme perustoimitusta vuodessa (kevät, syksy ja talvi). Autamme sinua myös kierrättämään pieneksi jääneet vaatteet pois Emmy-palvelun kautta. Luvassa väljempi eteinen ja lapsille aina sopivat varusteet!

Palvelu on suunnattu 2—10-vuotiaiden vanhemmille ja isovanhemmille. Tällä hetkellä tarjoamme tuotteita koossa 92—140 cm. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti kysyntää, joten voi olla, että tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan myös muita kokoja!

Reima Kit -palvelun kuukausimaksu on joko 29,95 €/kk (vuosikustannus 359,40 €) tilatessasi Peruspaketin tai 49,95 €/kk (vuosikustannus 599,40 €) tilatessasi Kattavan paketin . Voit myös maksaa aina jokaisen paketin kokonaan kertamaksulla (kertamaksun suuruus vaihtelee kauden mukaan). Palveluun kuuluu kolme perustoimitusta vuodessa: kevät, syksy ja talvi. Paketin sisältö riippuu valitsemastasi pakettivaihtoehdosta.

Reima Kit -palvelun tavoitteena on vapauttaa sinut lasten ulkovaatteiden ostamisesta, myynnistä ja valinnasta siten, että aikaa jää muuhun. Siksi Reiman asiantuntijat valitsevat pakettien sisällön aina kunkin vuodenajan mukaan. Tarjoamme sinulle aina tiiviin valikoiman tuotteita, joiden tiedämme sopivan loistavasti juuri kyseiseen sesonkiin.

Sinä saat valita parhaista tuotteistamme makuusi sopivat värit niin ulkokerroksesta, asusteista kuin kengistäkin. Vahvistat ennen jokaista pakettia väritoiveesi sekä lapsesi sen hetkisen koon - me autamme mielellämme oikean koon löytämisessä. Voit aina ottaa yhteyttä meihin reimakit@reima.com.

Me olemme valmistaneet lastenvaatteita vuodesta 1944 – voit siis huoletta jättää oikean tuotteen valinnan meille!

Kyllä. Tilausta tehdessäsi kerrot lapsen sen hetken vaatekoon ja valitset värin oman mieltymyksesi mukaan. Oikean koon löytäminen on asiantuntijoidemme tuella helppoa!

Ensimmäisessä vaiheessa sinä ostat tuotteet, eli omistat ne. Voit itse päättää myytkö ne eteenpäin, säilytätkö pienemmälle sisarelle tai laitatko haalarit vitriiniin (emme tuomitse 😉). Myyntiä helpotamme Emmy-myyntipalvelun avulla!

Vuokrausmahdollisuus on kiinnostava ja tutkimme myös sen mahdollisuutta tulevaisuudessa.

Mahtavaa, me toivommekin tämän olevan tulevaisuuden suunta! Visionamme on, että Reiman kestäväksi suunnitellut vaatteet pitäisi saada kiertämään nykyistäkin paremmin, ja me haluamme auttaa siinä. Tässä ensimmäisessä vaiheessa käytettyjen vaatteiden ostaminen ei vielä ole mahdollista, mutta toivottavasti pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan myös tämän vaihtoehdon Reima Kit -pakettina!

MAKSAMINEN

Valitettavasti laskulla maksaminen ei onnistu tällä hetkellä, ainoa mahdollinen maksutapa Reima Kit -palvelussa on luottokortti. Lue lisää maksutavoista täällä.
Kyllä voit! Voit valita kassalla haluatko maksaa pakettia kuukausimaksulla vai kaiken kerralla.

Kuukausimaksulla sitoudut maksamaan tietyn summan valitsemasi paketin maksuerien mukaisesti. Vastineeksi tarjoamme kolme pakettia kuhunkin pohjoiseen vuodenaikaan: kevään viimaan, syksyisen sään vaihteluihin ja talven lumileikkeihin. Koska maksat paketteja kuukausimaksulla, kertasumma pysyy pienenä eivätkä suuret maksut yllätä. Voit kuitenkin aina valita myös kertamaksuvaihtoehdon.

Saat myös aina ilmaisen toimituksen, palautuksen ja vaihdot sekä apua vaatehuoltoon.

 • Kevätpaketin maksujakso: 4 maksuerää
 • Syksypaketin maksujakso: 3 maksuerää
 • Talvipaketin maksujakso: 5 maksuerää
Jakamalla koko vuoden varusteiden ostohinnan kuukausittaiseksi pystymme tarjoamaan sinulle enemmän vastinetta rahoillesi. Vuoden aikana tulee kuukausia, jolloin maksat “tyhjästä”, mutta vastineeksi saat toisina kuukausina enemmän, kuin mihin paketin yhteenlaskettu raha muuten riittäisi. Palvelemme sinua kuitenkin läpi vuoden vaatehuollon osalta, kysy siis rohkeasti apuamme! reimakit@reima.com

Voit liittyä Reima Kit –palveluun aina tilausjakson ollessa auki:

 • Kevätpaketin tilausjakso 17.2. – 30.4.2020
 • Syyspaketin tilausjakso 1.7. – 30.9.2020
 • Talvipaketin tilausjakso 1.10. – 15.11.2020
Saat viimeistään neljä viikkoa ennen seuraavaa toimitusta meiltä sähköpostia, josta pääset vahvistamaan seuraavan lähetyksen tuotteet, värit ja koot. Huomaathan, että jos et reagoi mitenkään viesteihimme, emme lähetä sinulle tuotteita automaattisesti, eikä sinua laskuteta ilman vahvistusta.

Olemassa olevien asiakkaiden toimitukset alkavat heti toimitusikkunan alussa.

 • Kevätpaketin toimitusikkuna on 2.3. – 30.4.2020. Kevätpaketin arvioitu toimitusaika olemassa oleville asiakkaille on 2.3. – 13.3.2020. Jos liityt Reima Kit -palveluun toimitusikkunan auettua, toimitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
 • Syyspaketin toimitusikkuna on 29.7. – 14.9.2020. Syyspaketin arvioitu toimitusaika olemassa oleville asiakkaille on 29.7. – 7.8.2020. Jos liityt Reima Kit -palveluun toimitusikkunan auettua, toimitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
 • Talvipaketin toimitusikkuna on 1.10. – 15.11.2020. Talvipaketin arvioitu toimitusaika olemassa oleville asiakkaille on 1.10. – 12.10.2020. Jos liityt Reima Kit -palveluun toimitusikkunan auettua, toimitamme paketin 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Jos olet valinnut kuukausilaskutuksen, veloitamme luottokortiltasi ensimmäisen kuukausierän tilauksen yhteydessä ja sen jälkeen aina 30 päivän välein valitsemasi paketin maksujakson ajan. Jos olet valinnut kertalaskutuksen, veloitamme luottokorttiasi tilauksen yhteydessä. Jos haluat muuttaa kuukausimaksusi veloituspäivää, niin laita meille viestiä osoitteeseen reimakit@reima.com.

 • Kevätpaketin maksujakso: maaliskuu, huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu - 4 maksuerää.
 • Syksypaketin maksujakso: heinäkuu, elokuu ja syyskuu - 3 maksuerää.
 • Talvipaketin maksujakso: lokakuu, marraskuu, joulukuu, tammikuu ja helmikuu - 5 maksuerää.
Pohjoismaiden talvet vaativat teknisempiä varusteita, ja siksi talvipaketin arvo on suurempi, kuin kevät- ja syyspakettien. Jos maksat paketteja kuukausimaksulla, niin kertasumma pysyy kuitenkin pienenä eivätkä suuret maksut yllätä!

Voit päivittää kortin tiedot omalla Reima Kit -tililläsi tai laittaa meille viestiä osoitteeseen reimakit@reima.com.

TOIMITUS

Tällä hetkellä toimitamme vain Manner-Suomeen.
Kyllä! Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen Reima Kit -paketillesi. Tarjoamme ilmaiset toimituskulut myös lisäpaketeille.
Laita meille viestiä reimakit@reima.com, niin katsotaan, miten saamme asian ratkottua. Huomaathan, että aina toimitusajankohdan vaihtaminen ei välttämättä ole mahdollista.

VAIHTO JA PALAUTUS

Voit vaihtaa tuotteen kokoa lähimmässä Reima-myymälässäsi. Huomioithan, että valikoima ja tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, joten suosittelemme aina ensin olemaan sinne yhteydessä. Katso lähimmän myymäläsi yhteystiedot täällä

Mikäli lähin myymäläsi sijaitsee kohtuuttoman matkan päässä tai siellä ei ole saatavilla tarvitsemaasi kokoa, voit aina vaihtaa tuotteen normaalin verkkokaupan tapojen mukaisesti postin välityksellä. Laita meille viestiä reimakit@reima.com, niin katsotaan miten saamme vaihdon onnistumaan helpoiten.

Vaihto on sinulle aina maksuton. Esitä myymälässä Reima Kit -tilausvahvistussähköposti. Voit myös aina olla meihin yhteydessä reimakit@reima.com, autamme mielellämme!

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, mutta silloin sinun tulee palauttaa koko paketti. Palautusohjeet sekä palautuslomake tulevat paketin mukana. Voit myös tulostaa lomakkeen täältä.

Tuotteet valitaan aina itse ennen lähetystä, joten toivomme, ettei turhia vaatteita koskaan päädy kotiisi asti. Lähetämme paketin mukana aina palautuspussin, jolloin saat mahdollisuuden myydä tilaamasi tuotteet eteenpäin. Voit siis halutessasi myydä ne eteenpäin, vaikka uusina - saat niistä kelpo korvauksen Emmyn kautta!

PALVELUN PERUUTUS

Reima Kit on vuoden ympäri toimiva palvelu, joka toimii toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Voit milloin tahansa lopettaa palvelun tilaamisen, mutta sitoudut aina maksamaan sinulle jo toimitetun paketin. Jos haluat lopettaa palvelun tilaamisen kesken kauden, laskutamme sinulta maksamatta jääneet osuudet sinulle jo toimitetuista paketeista (tarkemmat tiedot maksujaksoista löydät Maksaminen-osiosta, ks. yllä) ja toivomme tietysti, että kerrot meille, miksi Reima Kit ei ollutkaan arkeasi helpottava apuri.

Kyllä, voit aina peruuttaa palvelun tilauksen. Peruutus pitää tehdä kaksi viikkoa paketin tilauksesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme reimakit@reima.com.

Voit myös aina perua tilauksen siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua vahvistamaan seuraavan sesongin pakettisi. Jos peruutat tilauksen kesken kauden, laskutamme mahdolliset edellisten pakettien jäljelle jääneet maksut sinulta pois.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa reimakit@reima.com.

Kyllä vain! Voit tauottaa tilauksesi halutessasi. Laita meille sähköpostia osoitteeseen reimakit@reima.com.
Laita meille sähköpostia osoitteeseen reimakit@reima.com.

EMMY JA VAATTEIDEN KIERRÄTYS

Emmy on Suomen suurin käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa, jossa Reima on yksi suosituimmista vaatemerkeistä. Emmyn valikoimassa on tällä hetkellä noin 80 000 tuotetta: naisten, miesten ja lasten second hand -merkkivaatteita, -kenkiä ja asusteita. Ostotilauksia toimitetaan koko EU:n alueelle. Suomessa on yhteensä 48 Emmy-myyntilaatikkoa. Myyntilähetteen voi tehdä helposti verkossa tai mobiilissa ja jättää tuotteet myyntiin pussiin pakattuna lähimpään myyntilaatikkoon. Lue lisää Emmyn palvelusta täältä: https://store.emmy.fi/pages/kaytettyjen-merkkivaatteiden-taivas.

Täytä sähköinen lähete Emmyn sivuilla ja pakkaa myytävät tuotteet paketin mukana tulleeseen kierrätyspussiin tai muuhun kassiin/laatikkoon. Vie paketti Emmyn myyntilaatikkoon tai lähetä se Emmyn sivuilla olevien helppojen ohjeiden mukaan.

Voit myydä myös muiden merkkien vaatteita.